Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul dualex-papetarie! 

Sectiunea de Termeni si conditii de utilizare reglementeaza utilizarea si achizitionarea de produse de la site-ul nostru. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ati citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni.

Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al Dualex-papetarie sau a detinatorului de copyright in drept.

A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat dupa cum s-a specificat mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea sau pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala, si, fara acordul prealabil in scris al Dualex-papetarie, sunt strict interzise.

Dualex-papetarie furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. Dualex-papetarie considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre Dualex-papetarie, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, Dualex-papetarie va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). 

Preturile afisate pe site-ul Dualex-papetarie sunt valabile pentru comenzile plasate prin intermediul acestuia. Toate preturile sunt in LEI si contin TVA. Preturile si disponibilitatea produselor pot suferi modificari.

Dualex-papetarie poate revizui acesti Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site esti de acord sa respecti aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitezi periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare ai acestui site.

Termeni si conditii


Vizitarea din partea dumneavoastră a site-ului înseamnă că sunteţi pe deplin de acord cu această informaţie juridică. Dacă nu sunteţi pe deplin de acord cu această informaţie juridică, dumneavoastră trebuie să părăsiţi imediat acest site.SC DUALEX PRODCOM SRL  îşi rezervă dreptul să modifice prezentul document în orice timp actualizând această publicaţie. Verificaţi capitolul „Termeni si conditii” al site-ului din când în când, ca să fiţi la curent cu informaţia care vă angajează în mod juridic. Unele dintre clauze din prezenta informaţie juridică pot să fie completate sau înlocuite cu alte clauze care vor fi puse la anumite pagini din site-uri.Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către SC DUALEX PRODCOM SRL prin intermediul magazinului virtual becuri-led.com către Cumpărător. Astfel, următorii termeni vor însemna:


Cumpărător – persoana fizică sau persoana juridică română sau străină ce emite o Comandă.


Vânzător – societatea comercială SC DUALEX PRODCOM SRL, având sediul social în Bucuresti, Str.Nicolae Rosu, nr.25, sector 3, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/27806/1992, CIF RO3382207


Bunuri – orice produs  menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.


Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile si Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plata acestora, cu respectarea termenilor si conditiilor generale


Contract – o Comanda confirmată de către Vânzător.


Drepturi de proprietate Intelectuală  – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor așa cum sunt precizate în Comandă.


Documente contractuale. Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul anterior mentionat, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vânzătorul își derulează operațiunile. Daca Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comanda neconfirmată ca având valoarea unui Contract.


Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.


Vânzătorul  va livra Bunurile care îndeplinesc cerințele, nevoile și specificațiile Cumpărătorului;


Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă Vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat; Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la secțiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.


Cesionarea și Subcontractarea. Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.


Dreptul de proprietate intelectuala și industriala. Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informările primite de la Vânzător. De asemenea, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea SC DUALEX PRODCOM SRL  și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.


Confidențiabilitate – Publicitate.Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris la Vânzătorului și după obținerea unui angajament de confidențiabilitate din partea celui care le primește.Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului Becuri-led.com  nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens .


Conform condițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, Vânzătorul nu va dezvălui fără autorizare nicio informație referitoare la Cumpărător. Pe baza consimțământului expres și neechivoc și numai în limitele legislației în vigoare, în scopul de a răspunde solicitărilor dumneavoastră prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil să oferim astfel de informații către Cumparator in mod direct.


Termene.Termenul general de livrare a unui produs sau serviciu comandat pe becuri-led.com este de 10 zile lucratoare. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare și/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Vanzatorul nu poate fi făcut responsabil pentru nicio pagubă, directă sau indirectă, suferită de Cumpărător ca urmare a livrării cu întârziere sau a nelivrării unei comenzi.


Facturare – plați. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare


Riscuri și responsabilități. Livrare. Cumpărătorul  autorizează Vânzătorul să contracteze în numele și pe seama sa o firmă de curierat care va livra produsele la adresa indicată de Cumpărător.


Transport – Ambalare.În afără de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile în momentul predării acestora către societatea de curierat cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.


Acceptare. Acceptarea va fi făcută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de Becuri-led.com, Cumpărătorul beneficiaza de returul produselor în 14 zile.


Garanții. Toate produsele comercializate de către site-ul Becuri-led.com, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale sau la bucată (în cazul în care nu este comandată cantitatea minimă dintr-un ambalaj) și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. În cazul certificatelor de garanție emise de dualex-papetarie.ro, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat la sediul SC DUALEX PRODCOM SRL. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare. Perioada de garantie este specificată pentru fiecare produs în parte.


Transferul proprietății. Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată la momentul efectuării plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrarilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.


Răspundere. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.


Forța Majoră. Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afără controlului parților și care nu poate fi evitat.


Legea aplicabila. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române din Bucuresti.


Diverse. Părțile în contract vor fi considerate contractanți independenți și niciuneia din părți nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii și condițiile din acest contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părțile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract și nu pot fi modificate sau schimbate decât prin întelegere scrisă semnată de ambele părți.