Confidentialitate

SC DUALEX PROD COM SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.dualex-papetarie.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului. 

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.dualex-papetarie.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.dualex-papetarie.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. 

SC DUALEX PROD COM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane. 

Sunteti obligat/a sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.